Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/03/2015

Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver presenten 'Col·lectiu Eternity' a Vilanova

Tres personalitats pròpies que conflueixen dalt d'un escenari       Tres personalitats pròpies que conflueixen dalt d'un escenari

Els tres cantants sumen prop de 400 cançons, tot un univers unit per un fil invisible, que els més agosarats denominen tradició i que ells van redescobrir treballant per a aquest espectacle

Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver aterren divendres a Vilanova per presentar el "Col·lectiu Eternity", un concert atípic que ells defineixen com a "cançó galàctica, intercomarcal i d'ultramar".

Els tres cantants representen tres exemples evidents de l'individu que ha sabut fer-se entendre, que ha sabut exposar amb una gamma molt generosa de recursos les pròpies idees estètiques, i que ha exercit la llibertat creativa deixant un repertori magnífic que mai ha parat d'augmentar. Entre els tres sumen prop de quatre-centes cançons, tot un univers que, en realitat, són tres universos diferents units per un fil invisible que els més agosarats denominen tradició i que ells van redescobrir treballant per l'espectacle que el 12 de setembre de 2013 va inaugurar el Mercat de Música Viva de Vic. Un concert sense precedents que, abans fins i tot de l'aplaudiment unànime de crítica i públic, ja havia engendrat plans de futur. Sisa, Portet i Oliver, tots tres damunt d'un escenari, amenaçaven de fer-se nosa, però han acabat com marrecs en una pastisseria inventant la música dels astres.

Jaume Sisa hi aporta la veu i la guitarra, i Quimi Portet i Joan Miquel Oliver hi posen la veu i la guitarra elèctrica. Acompanyats d'Antonio Fidel al baix i de Xarli Oliver a la bateria, ofereixen un intens espectacle d'hora i mitja.

El concert es farà aquest divendres a les 9 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà. Encara queden entrades disponibles a la venda a www.auditoritoldra.cat, al preus de 18 euros anticipada i 20 euros a taquilla.

Llibreries a escena!
Els equipaments escènics de la ciutat treballen amb les llibreries Llorens i la Mulassa, per establir algunes col·laboracions i així complementar més el contingut de les programacions estables. En el marc d'aquesta col·laboració, el mateix dia del concert, al vestíbul de l'Auditori, s'hi podrà trobar el nou llibre de Sisa "Jaume Sisa, el comptador d'estrelles", i alguns dels llibres de Quimi Portet i Joan Miquel Oliver.

Més informació:
http://: www.finaestampa.es/ca/artistes/sisa-portet-i-oliver/_artista:15
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00