Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2017

Mostra de manuscrits a La Vitrina del Balaguer

Els manuscrits estaran exposats fins al 31 de maig        Els manuscrits estaran exposats fins al 31 de maig

La Biblioteca Museu exposa fins a finals de maig una tria de manuscrits sobre la història de la ciutat

"Vilanova de pròpia mà" és La Vitrina núm. 13 de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Es tracta d'una mostra de manuscrits dels seus fons que tracten la història de Vilanova i la Geltrú.
La tria que s'ha fet vol ser representativa de la varietat de documents que la Biblioteca atresora, i que són d'utilitat per a estudiar diferents àmbits històrics. S'hi poden veure, entre d'altres manuscrits: els "Estatutos del Ateneo de Villanueva y Geltrú" (1877); el "Perfil longitudinal sección 2ª trozo 1º del kilometro 14,200 al 24,000" (1879), corresponent al Ferrocarril de Valls a Vilanova i Barcelona; i la partitura d'"Anem avant. Himne de la Secció Folklòrica de l'Unió Vilanovesa" (1946).

La mostra d'aquesta vitrina es complementa amb la visita comentada "Vilanova a través dels manuscrits de la Biblioteca Víctor Balaguer", que tindrà lloc dijous 20 d'abril a dos quarts de vuit del vespre a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Cal inscripció prèvia. Aquesta activitat està emmarcada dins el programa d'actes Sant Jordi a la ciutat.

A La Vitrina cada mes s'hi pot veure una mostra de llibres i documents de temàtica diferent. La Biblioteca du a terme aquesta activitat per a fer més visibles els seus fons. Aquesta Vitrina es pot visitar a la Sala de lectura de la Biblioteca Museu Balaguer del 12 d'abril fins al 31 de maig.

Per a més informació, podeu accedir al catàleg de la Biblioteca Víctor Balaguer

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00