Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/04/2016

Una furgoneta, nou recurs per a l'Economat de VNG

La cessió mostra, una vegada més, la solidaritat de ciutadans i empreses amb el projecte  La cessió mostra, una vegada més, la solidaritat de ciutadans i empreses amb el projecte

Disposar de vehicle propi era una de les prioritats actuals del servei, perquè permet recollir les donacions i les minves dels comerços alimentaris col·laboradors

Des del passat mes de març, l'Economat de Vilanova i la Geltrú, el servei de lliurament d'aliments co-gestionat per Càritas i l'Ajuntament de la ciutat, compta amb una furgoneta per tal de poder agilitzar, entre d'altres, la recollida de minves dels supermercats.

La majoria de grans establiments de Vilanova i alguns de la comarca lliuren de forma regular cada setmana aliments bàsicament frescos en bon estat de conservació, però amb una data de caducitat o de consum preferent propera. També es reben donacions d'aliments i productes d'empreses que cal anar a recollir, i quan es fan recaptes es necessita també un vehicle. Fins ara, totes aquestes tasques eren realitzades per voluntaris amb els seus propis vehicles.

És per aquest motiu que el passat mes de novembre es va demanar la cessió d'una furgoneta que estava en custòdia judicial perquè era propietat d'una empresa que va fer suspensió de pagaments a conseqüència de la crisi.

A demanda de Càritas Vilanova, l'administrador concursal d'aquesta empresa no va dubtar en gestionar la cessió del vehicle, que ja es pot veure circulant per la ciutat. Un cop més, s'han sumat recursos i voluntats per ajudar les persones que més ho necessiten.

La furgoneta servirà sobretot per facilitar la tasca de recollida de minves, en la gestió del dia a dia de l'Economat, per ampliar dia a dia els col·laboradors, o per organitzar actes a favor de l'Economat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00