Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/09/2014

Es reprèn el projecte 'Dona Identitat i Diversitat' el dimecres 17 de setembre

Aquest és un espai de trobada i de creixement personal per cultivar les relacions entre dones de la ciutat de diferents orígens i edats

A partir del dimecres 17 de setembre es torna a posar en marxa el projecte Dona Identitat i Diversitat, un espai de trobada i de creixement personal i anar creant vincles oblidant prejudicis. S'adreça a totes les dones de diferents orígens i edats de Vilanova i la Geltrú amb desig de compartir.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en el marc del treball per al progrés d'una convivència enriquida per la interculturalitat i l'equitat, proposa aquesta eina connectora amb la intenció de donar impuls als vincles afectius entre persones de la nostra ciutat amb un origen i edat diferents. Es tracta de posar en relleu tot allò transcendent que compartim, vinguem d'on vinguem. Treure a la llum, a partir del cultiu de les relacions de proximitat, un patrimoni de valors que la ciutadania posseeix i comparteix en el present, en el dia a dia de la quotidianitat.

Aquestes trobades es fan de manera setmanal i tenen una durada de dues hores, tots els dimecres de 10 a 12 h a la Sala Verda de la Casa Olivella, a la plaça de la Vila, 12. Es realitzen dinàmiques de grup guiades per professionals expertes. L'activitat és gratuïta.

Per a inscriure's en el projecte o demanar-ne informació cal adreçar-se a l'Espai d'Equitat, a la plaça de la Vila, 8, baixos, o bé trucant al telèfon 93 816 90 02 o al correu equitat@vilanova.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00