Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/07/2013

Balanç positiu de la darrera temporada del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà

Carmina Burana, un dels quatre espectacles que van exhaurir les entrades Carmina Burana, un dels quatre espectacles que van exhaurir les entrades

El nou sistema de venda d'entrades té una bona acollida per part dels usuaris

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament, un cop acabada la temporada d'arts escèniques març-juny 2013, en fa un balanç molt positiu, i en destaca la implantació del nou sistema de venda d'entrades que permet una major accessibilitat del públic a la programació estable a través de la venda on-line, sense cap cost adicional, sense haver-se de desplaçar a les taquilles dels equipaments i evitant possibles cues.

Els espectacles de la darrera temporada del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà han acollit un total de 7.235 espectadors, 1.960 espectadors més que la temporada anterior. Ambdós equipaments gaudeixen d'un increment de públic en la programació: l'Auditori Eduard Toldrà continua consolidant-se en el mapa dels equipaments culturals de la ciutat amb un augment d'uns 600 espectadors respecte la temporada passada, i el Teatre Principal compta amb una creixent fidelització del seu públic, fet que es tradueix en un augment d'uns 1.400 espectadors més respecte la temporada anterior.

Aquesta temporada ha estat integrada per 28 espectacles, 5 ofertes més que la temporada anterior.

D'aquets espectacles, els més vistos, amb un 100% d'ocupació, han estat Carmina Burana a l'Auditori Eduard Toldrà, amb 818 espectadors, i Oleanna, El nom i el Nanoteatre, amb 1.203 espectadors, al Teatre Principal..

Amb l'objectiu d'apropar encara més ambdós equipaments a la ciutat, tant l'Auditori com el Teatre han programat activitats organitzades amb la complicitat de professionals, d'entitats i col·lectius de l'escena teatral i musical de la ciutat, amb una molt bona acollida. És el cas dels espectacles englobats en el cicle B de VNG (Trau, Bulma, 3.2.1..., Gentle Music Men), espectacles acadèmics (Musicarea. Escola de Música, Cia. Peus Grossos, Cia. en Blanc, Escola Munpal de Música Mestre Montserrat), els respectius Dia Internacional de la Dansa i de la Música, lectures dramatitzades i el Nanoteatre al Principal i el Carmina Burana a l'Auditori.

Juntament a l'anunci del concert de Raimon, el dia 25 de gener de 2014, en breu s'anunciarà la resta de "caps de cartell" de la propera temporada d'octubre 2013 a gener 2014 del Teatre Principal i de l'Auditori Eduard Toldrà. La nova temporada es presentarà a la premsa el proper 16 de setembre i omplirà de bones ofertes aquests equipaments culturals municipals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00