Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/08/2015

Comença la Festa Major de la Geltrú

El Drac de la Geltrú va mostrar els programes en l'acte de presentació         El Drac de la Geltrú va mostrar els programes en l'acte de presentació

Passada la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, la festa no s'atura a la ciutat: la Geltrú celebra la seva festa del 7 al 22 d'agost

Divendres es va fer la presentació del programa de la festa major de la Geltrú a la plaça de l'Assumpció, en el marc de l'assaig dels tabalers petits del Drac de la Geltrú, que van oferir una petita actuació.
Després de les intervencions de la presidenta de l'Associació de Veïns de la Geltrú, Eulàlia Soria, i de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras, es va hissar una senyera al campanar de l'església de Santa Maria de la Geltrú i es van repartir els programes entre els veïns, la premsa i les entitats que formen part de la festa.

Presentació FM Geltrú p

Àlbum de fotografies de l'acte de presentació de la festa.

Dissabte a la nit la pluja va fer una treva perquè es pogués celebrar el Tomb de Foc, amb el Drac de Sant Roc de Tarragona, el barceloní Ca Cerber Bretolàs de Sant Andreu i el drac del Morell com a convidats, a més del Drac de la Geltrú i el drac petit la Geltrú, el Barrina. L'espectacle infernal va començar a les 10 de la nit a la plaça de Gumà i Ferran, amb el Cabró, la Malèfica i altres éssers malèfics. Amb l'acompanyament de tabalers i de Taboo Percussió, el Tomb de Foc va omplir de fum i coets els carrers de la Geltrú. La nit va acabar amb un ball amb els Black Stones Cavern a la plaça de l'Associació dels Alumnes Obrers.

Els actes de la festa major continuen fins al dia 22. Dimarts es farà el pregó a càrrec de l'escultor i membre de l'Associació de Bestiari Popular Abel Massana, i dissabte, festivitat de Santa Maria, se celebraran els actes centrals de la festa, amb un ofici solemne a l'església de Santa Maria de la Geltrú.

Podeu consultar el programa d'actes aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00