Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2014

Es comença a gestar el Consell Municipal de Cultura

El Consell impulsarà el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a VNG     El Consell impulsarà el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a VNG

El Consell Municipal de Cultura es podria constituir a principis de l'any vinent. La reunió informativa oberta es farà el 19 de novembre

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la seva regidoria de Cultura, vol impulsar en els propers mesos la constitució del Consell Municipal de Cultura.

Aquest ens ha d'esdevenir l'eina per impulsar el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a la nostra ciutat, així com el desenvolupament i la definició de quines han de ser les grans línies polítiques culturals municipals, a mig i llarg termini, consensuades a través de la participació ciutadana.

Per a convidar a la participació de la constitució d'aquest Consell, la regidoria prepara una sessió informativa per dimecres 19 de novembre, a les 20 h, a l'Auditori Eduard Toldrà. La sessió és oberta a tots els ciutadans i ciutadanes interessats en participar en el Consell, que establirà un espai formal d'informació, estudi i debat entre els diferents agents de la ciutat en l'àmbit de la Cultura.

Més informació aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00