Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2016

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú contractarà 10 persones, en la modalitat de treball en pràctiques

L'objectiu és afavorir la inserció laboral de joves de 18 a 29 anys

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha obert una convocatòria de 10 places, de contractació laboral en la modalitat de pràctiques, per a joves d'entre 18 i 29 anys.

El contracte és per un període de 6 mesos, durant els quals realitzaran pràctiques laborals en diferents serveis del consistori. L'oferta és de 6 places d'Administratius/ves, 2 de Tècnic/a Auxiliar d'Integració Social, 1 Tècnic/a Auxiliar d'Animació Sociocultural, i 1 Tècnic/a Auxiliar de Desenvolupament d'aplicacions per a webs.

Les persones interessades en el procés de selecció han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estar inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, acreditar la possessió d'un títol de formació professional de grau superior, o títol equivalent, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Les bases de les convocatòries, amb les funcions i condicions del lloc de treball, els requisits dels aspirants, i les proves de selecció estan íntegrament publicades al web municipal www.vilanova.cat.

En cas d'estar interessat/ada en presentar una sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'ha de fer abans del 27 d'octubre de 2016, juntament amb la documentació que acrediti tots els requisits i els mèrits que es vulgui al·legar, segons s'estableix a la convocatòria.

Per a inscriure's al Sistema de Garantia Juvenil existeix un servei de suport a l'Oficina Jove Garraf, en horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 16 a 19 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00