Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/12/2008

Els veïns de la plaça de la Sardana aposten pel civisme

La campanya podria estendre's a d'altres barris de la ciutat   La campanya podria estendre's a d'altres barris de la ciutat

'Siguem cívics. Mantinguem el barri net' és l'eslògan de la campanya per conscienciar els veïns del barri

La Regidora de Governança, Participació Ciutadana i Medi Ambient, Iolanda Sànchez, i el president de l'Associació de Veïns de la Plaça de la Sardana, Isidre López, van presentar ahir a la tarda al local municipal de la plaça de la Sardana, la campanya Siguem cívics. Mantinguem el barri net amb l'objectiu de conscienciar els veïns i veïnes del barri en la recollida selectiva, alhora que els anima a mantenir el barri net.

Durant la presentació de la campanya, Iolanda Sànchez va afirmar que "els veïns han de saber conviure, saber respectar l'espai públic, i sobretot, saber gaudir-lo". Per la seva banda, Isidre Lòpez va destacar que "des de la junta esperem que aquesta proposta tingui una bona resposta i sigui una realitat en un futur pròxim". La idea que tenen en comú tots els implicats és poder estendre aquesta iniciativa a la resta de barris de la ciutat , i així poder aconseguir una ciutat molt més cívica.

Iolanda Sànchez va insistir en dir que "aquesta iniciativa és, sobretot, gràcies a l'impuls i les ganes de treballar que tenen dels veïns del barri", tot i que també hi col·labora l'equip de tècnics dels Centres Cívics i les Regidories de Participació Ciutadana i Medi Ambient, i de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La campanya farà difusió dels mitjans que disposa la ciutat per fer recollida selectiva (contenidors específics, deixalleria mòbil, Punt Net, etc.) i també informació per millorar la neteja general dels carrers i places del barri (bosses de recollida d'excrements, papereres...).

Aquesta informació serà repartida a totes les llars del barri i anirà acompanyada de cartells per als establiments comercials, i pancartes ubicades en espais visibles com el pas sota via del carrer de Josep Coroleu i la plaça de les Danses. El disseny del material de difusió ha anat a càrrec d'Eva Bolaño.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00