Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2015

Les reunions amb universitats europees i agències de desenvolupament centren l'agenda de reunions de Nèapolis al MWC

La regidora de Societat de la Informació de VNG, Ariadna Llorens, creu que el certamen obre noves línies de col·laboració entre la capital del Garraf i aquests organismes internacionals

La regidora de Societat de la Informació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, s'ha reunit a l'estand de Neàpolis al MWC amb representants d'universitats europees i d'agències públiques d'innovació que, com Neàpolis, són pol d'atracció d'empreses tecnològiques en les seves àrees d'influència.

Ariadna Llorens ha explicat quin és l'interès de Vilanova i la Geltrú i especialment de Nèapolis per establir vincles amb aquestes institucions i organismes públics a l'hora de facilitar la mobilitat d'estudiants entre ciutats i països o bé a l'hora de desenvolupar projectes a d'altres regions d'Europa.

Quant a la mobilitat d'estudiants i la possibilitat que aquests facin estades en pràctiques a les empreses del cowork TIC de Neàpolis o bé a d'altres empreses tecnològiques de la ciutat la regidora Ariadna Llorens i la cap de projectes de Neàpolis, Ester Toledo s'han reunit en aquest segon dia de congrés amb Sjur Blauenfeldt, responsable de la Universitat de Dinamarca qui ha plantejat al possibilitat que VNG pugui acollir estudiants de l'àmbit tecnològic. D'altra banda, l'agenda d'aquest dimarts també ha comportat trobades per obrir noves possibilitats de col·laboració, més concretament amb la regió de Lille al nord de França. Ariadna Llorens i Ester Toledo s'han trobat amb Kalina Mihaylova, de l'organització pública EEN Nord de France amb qui han tractat sobre "el treball en xarxa que Neàpolis i aquesta entitat poden realitzar conjuntament tant a Lille com a Catalunya". En aquest sentit, l'entitat francesa és també una agència pública de desenvolupament, com ho és Neàpolis, però al país veí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00