Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2016

El Dia de la Música a les biblioteques de Vilanova i la Geltrú

Aquest llibre es presenta dissabte 18             Aquest llibre es presenta dissabte 18

Aquest dissabte se celebra el tradicional concert de l'escola de música Freqüències a la Joan Oliva, i la Cardona Torrandell acollirà dissabte vinent la presentació d'un llibre de David Puertas i un taller infantil

Coincidint amb l'arribada de l'estiu, és tradició commemorar cada 21 de juny el Dia de la Música. Per aquest motiu, diferents entitats i col·lectius de la ciutat organitzen activitats per tal de promoure i apropar la música als ciutadans.

La Xarxa de Biblioteques de VNG hi col·labora amb l'organització de dues activitats. Aquest dissabte 11 de juny a les 12 h se celebra el concert pel Dia de la música a la biblioteca Joan Oliva i Milà, a càrrec dels alumnes de l'escola de música Freqüències, que realitzaran un concert de música clàssica.

La biblioteca Armand Cardona Torrandell ofereix les seves activitats el dissabte 18 de juny. A les 10.30 h s'organitza el taller familiar Fem un instrument de corda. Veniu a la Biblioteca i entre grans i petits construirem un instrument de corda casolà amb material reciclat, utilitzant coses que s'acostumen a tenir a casa. Fer aquesta manualitat junts, en família, és una bonica manera d'acostar la música als infants. Activitat adreçada a infants a partir de 6 anys. Places limitades. Inscripció prèvia per parella (un adult i un infant) a la biblioteca a partir del 30 de maig. Cost del taller: 1€ (el material el facilitarà la biblioteca).

El mateix dissabte, a les 12 h, es presentarà el llibre 100 coses que has de saber de l'òpera. Mites i llegendes de l'espectacle més gran de tots els temps. La presentació anirà a càrrec de Miquel Altadill, membre dels Amics de la Lírica, i dels autors del llibre, David Puertas i Jaume Radigales. Aquest llibre recull cent perspectives clau per entendre l'òpera. Des de l'estrena dels títols més cèlebres fins als secrets de les veus consagrades, dels grans teatres operístics, de personatges immortals com Carmen o Rigoletto, del mític Do de pit o de la inimitable Castafiore.

Seleccions musicals de les Biblioteques VNG:
· Els clàssics de la clàssica (novembre 2015)
· Música i noves tecnologies a les BibliotequesVNG (novembre 2015)
· Vilanova sona – Amb V de Vilanova III (setembre (2015)
· El Jazz i els seus estils (juny 2014)
· Música infantil (febrer 2013)
· Nous sons per al segle XXI (juny 2012)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00