Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/07/2015

Els pabordes i pabordesses ja han començat la capta

Els ventalls són un dels objectes de marxandatge més esperats cada any    Els ventalls són un dels objectes de marxandatge més esperats cada any

El Mercat de Mar ha estat el primer punt on els Pabordes han començat a vendre el marxandatge de la festa

A Vilanova i la Geltrú ja es respira Festa Major. I un dels signes inequívocs és la sortida de la capta dels Pabordes, que aquest matí ja han pres el Mercat de Mar per començar a recaptar fons per finançar la festa.
Acompanyats de la txaranga Punt i Coma, i amb el ruc estirant el carro, els pabordes i pabordesses han voltat pels carrers del barri de Mar per vendre cartells, programes, ventalls, penjolls, samarretes, bosses, motxilles, barrets, mocadors, domassos, i fins i tot bodies i vestidets per als més petits.

La capta dels Pabordes es desplaça dissabte als voltants del Mercat del Centre, des de les deu del matí fins a les dues del migdia.

Capta Pabordes petita

I per qui no pugui anar a la capta però vulgui col·laborar amb la festa, pot anar a la Botiga de la Festa Major, on es pot trobar tots els complements per combinar amb la Festa, decorar el balcó o anar preparats pel Correfoc.

Els horaris de la botiga de Festa Major al TOC són: del 13 al 31 de juliol, de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h, i dissabtes d'11 a 14 h i de 17.30 a 20.30 h.
La botiga s'instal·larà també a les voltes de la plaça de la Vila els dies 1, 2 i 3 d'agost de 17.30 a 20.30 h, i els dies 4, 5 i 6 d'agost de 10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h.

Podeu consultar aquí tot el programa de Festa Major.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00