Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/01/2012

L'Estació Nàutica de VNG rep la bandera de l'excel·lencia a FITUR

    Joan Giribet, Glòria Garcia i Josep Manuel Pereira      Joan Giribet, Glòria Garcia i Josep Manuel Pereira

La regidora Glòria Garcia, el regidor Joan Giribet i el gerent de l'Estació Nàutica, Josep Manuel Pereira, van assistir a l'acte de lliurament celebrat ahir a Madrid

L'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú ha rebut aquest dimecres, en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), la Bandera a l'excel·lència i el seu certificat com a destinació de turisme nàutic i esportiu.

La regidora de Serveis Viaris, Mobilitat, Participació i Cooperació, Glòria Garcia, el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, i el gerent de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, Josep Manuel Pereira van ser els encarregats de recollir la distinció en un acte, organitzat per l'Associación Española de Estaciones Naúticas (AEEN) en col·laboració amb la Secretaria General de Turismo i Turespaña, que té com a objectiu reconèixer el destí conjunt d'un municipi que mira al mar i disposa de productes i atractius pel turista a qui li agrada practicar la nàutica i l'esport marítim.

L'AEEN atorga les banderes als municipis que han destacat pel seu suport a una xarxa que aplega més de 1.600 empreses d'un total de 24 Estacions Nàutiques, repartides en diferents indrets de l'estat espanyol.

La presència a FITUR de la ciutat de Vilanova i la Geltrú s'ha vist complementada amb la participació a l'estand de l'Agència Catalana de Turisme, sota la marca conjunta de Costa Barcelona. Una acció que ha estat valorada molt positivament per Glòria Garcia, qui ha destacat la repercussió mediàtica, tant de la recollida de les banderes com de la presència a l'estand. "Cal valorar molt positivament la presència de Vilanova i la Geltrú a FITUR. Ens ha servit no només per posar la ciutat sobre el mapa de la oferta i el turisme nàutic de qualitat, sinó també per donar a conèixer la oferta en allotjament, gastronomia i patrimoni cultural. A més, hem pogut mostrar com viu la ciutat el Carnaval, un dels nostres valors culturals i socials més importants"

Estand Fitur Agència Catalana de TurismeXavier Pol, Joan Giribet i Glòria Garcia, a l'estand de FITUR

Xavier Pol, president de la Federació d'Associacions pel Carnaval (FAC) va presentar, mitjançant un vídeo promocional, els principals actes del carnaval vilanoví, des del dijous gras fins al dimecres de cendra, amb especial interès per Les Comparses, declarada Festa Patrimonial d'Interès Nacional.

Informació relacionada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00