Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/01/2014

Els ciutadans que paguin l'IBI i l'IAE al llarg del mes de gener es beneficiaran d'un 5% de descompte

El pagament de l'Impost Sobre els Béns Immobles és un dels més costosos per la ciutadania  El pagament de l'Impost Sobre els Béns Immobles és un dels més costosos per la ciutadania

A partir del 7 de gener es podrà fer el pagament avançat dels impostos

Per segon any consecutiu l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ofereix la possibilitat d'estalviar-se un 5% de l'import de l'IBI i l'IAE si es fa efectiu al llarg del mes de gener.
Les Ordenançes Fiscals per a l'any 2014 contemplen diversos beneficis fiscals entre els quals destaca la possibilitat de bonificar fins un 40% en l'Impost de Béns Immobles si s'acompleixen requisits com ara no tenir saldos bancaris i actius financers superiors als 15.000 euros.

Respecte el 2013 es manté la possibilitat de fraccionar els pagaments per imports inferiors a 3 mil euros, fins a 12 mesos sense interessos (cal fer la sol·licitud abans del 14 de febrer) i la subvenció del 50% de la quota de l'Impost sobre Vehicles als aturats de llarga durada amb baixos ingressos, i a les petites empreses que tinguin pèrdues.

També continua la subvenció en un 75% de terrenys destinats activitats agràries, i l'equiparació en els beneficis fiscals les famílies monoparentals amb les famílies nombroses i en els supòsits de dació en pagament d'habitatges, la bonificació o subvenció l'Impost sobre l'increment (la plusvàlua).

Pel que fa a la dinamització econòmica, continuen vigents les bonificacions a l'Impost sobre Construccions, a la Taxa per intervenció en activitats d'edificació, i a la Taxa per intervenció integral en activitats per impulsar la rehabilitació, el manteniment del teixit productiu existent i per afavorir la implantació i creació de nova activitat econòmica.

Els ciutadans i ciutadanes interessats en obtenir beneficis fiscals de l'Ajuntament han de consultar les condicions necessàries en cada cas al Servei Municipal de Recaptació.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00