Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2016

Una cinquantena de vilanovins i vilanovines són avui a Granollers participant del Cicle de Passejades per a la gent gran

  Aquest matí a Granollers, els participants fan estiraments abans de començar la passejada Aquest matí a Granollers, els participants fan estiraments abans de començar la passejada

El 9 de març la passejada es farà al terme municipal de Vilanova i la Geltrú

Granollers és el segon dels municipis que, aquesta temporada, acull una de les passejades del Cicle de Passejades per a la Gent Gran, que impulsa la Diputació de Barcelona en col·laboració amb ajuntaments de diferents localitats catalanes.

A l'igual que en la primera, celebrada a Mollet del Vallès, hi han participat una cinquantena de vilanovins i vilanovines, amb l'objectiu de conèixer l'entorn natural més propers d'aquesta localitat, realitzant una activitat física suau i adaptada a les condicions física de la gran majoria de participants.
Després d'aquests dos municipis, li correspon a Vilanova i la Geltrú organitzar aquesta proposta que cada any compta amb més ciutats i pobles interessats. Serà el dimecres 9 de març. Per poder participar cal inscriure's a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Plaça de la Vila 12, 3r pis. (Casa Olivella)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00