Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/11/2016

La Fundación Tony Manero, dansa i un espectacle per a infants, aquest cap de setmana a VNG

La Fundación Tony Manero actuarà en format acústic    La Fundación Tony Manero actuarà en format acústic

La música i la dansa centren la temporada d'espectacles el primer cap de setmana de novembre

"Manero acústic. 20 años non stop" és el títol del concert de dissabte 5 de novembre a l'Auditori Eduard Toldrà.
20 anys de funk en format acústic és el que presentaran a partir de les 9 del vespre. Per primera vegada en els seus 20 anys de trajectòria la Fundación Tony Manero presenta un xou en format de quintet acústic. Amb Paquito i Miguelito al capdavant, i Lalo, Deliciosa i Marc Benaiges al seu costat, recreen el seu cançoner desendollats, recuperant clàssics del seu repertori difícils d'escoltar en els seus bolos elèctrics, i donant un nou color a les seves composicions més actuals.
Un concert íntim però ple de funk, ideal per gaudir dels Manero, una banda amb llarga trajectòria a nivell nacional i internacional, en sales de petit aforament i en la curta distància.
Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat

I diumenge a les 7 de la tarda al Teatre Principal, arriba la dansa de la mà de Guy Nader i Maria Campos amb l'espectacle "Time takes the time time takes". Una conversa dinàmica i física a través de la repetició del moviment i leitmotiv del pèndol que encarna mecanismes que mesuren el temps i l'espai.Time takes 250
Un recorregut pel moviment i el so d'oscil·lació que esclata en diferents trobades en evolució cap a un mòbil perpetu. Una roda en moviment que suggereix el temps com un continuum.
Aquest espectacle sorgeix de l'admiració pel ritme i la musicalitat que crea el moviment, un ritme latent i constant que marca el pas del temps. Partint d'una tasca física senzilla com és el moviment pendular es crea una seqüència d'engranatges on els cinc cossos dels intèrprets cerquen contínuament un fer i desfer mecanismes de complexitat i complicitat.
El treball de Guy Nader i Maria Campos ha estat presentat a diferents festivals i teatres internacionals i nacionals, com a Holanda, Regne Unit, Alemanya, Líban i Corea del Sud.
Guy Nader va ser guardonat amb la beca danceWEB Europe al 2012 i va rebre el primer premi al Festival Internacional Masdanza. Maria Campos es va formar a SEAD, Àustria, i es va llicenciar per l'Escola Superior d'Arts d'Amsterdam (MTD) el 2003. Ha treballat amb Meekers, Protein Dance, Sol Picó i Àngels Margarit / Cia. Mudances, entre d'altres.
Aquest espectacle ha estat seleccionat per formar part de la plataforma europea Aerowaves.
La companyia està girant per tot Europa amb aquest espectacle que farà parada al Teatre Principal. Una bona ocasió per veure un espectacle de dansa contemporània, de gran nivell i tècnica.
Les entrades es poden comprar a www.elprincipal.cat

I finalment, pel que fa a la programació familiar de La Xarxa Vilanova, diumenge a dos quarts de sis de la tarda el Círcol Catòlic acollirà "Les set cabretes i el llop", un espectacle de teatre i titelles amb música en directe.
L'espectacle, de la companyia Sim Salabim, està recomanat per a infants a partir de 3 anys amb les seves famílies.
Dalt de la muntanya hi viuen set cabretes amb la mare. Dins del bosc hi viu un llop. La mare Cabra està molt i molt cansada: ha de menjar molta herba per omplir les mamelles i donar llet a totes les cabretes. Les cabretes són entremaliades i amb caràcters ben diferents, i per això la mare Cabra decideix donar-los una bona lliçó. El Llop viu al bosc: s'amaga dels caçadors, cerca presses per menjar i de tant en tant xerra amb la mare cabra. Sí, tots dos són molts amics, sembla estrany, oi? Doncs així és. I gràcies a la seva amistat, la senyora Cabra, amb l'ajuda del Llop, educarà d'allò més bé les seves cabretes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00