Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2014

Vilanova i la Geltrú estarà present a Expobages aquest cap de setmana

Estand de l'Eix Diagonal  Estand de l'Eix Diagonal

Es cercarà el segon turista de l'estiu a la fira de Manresa

Vilanova i la Geltrú estarà present aquest cap de setmana a Manresa a la fira multisectorial Expobages. La presència de la ciutat serà a l'estand conjunt de l'Eix Diagonal. D'aquesta manera, la capital de la comarca del Garraf participarà a la Fira conjuntament amb Vilafranca del Penedès, Igualada i Manresa.

Entre les propostes que aportarà Vilanova i la Geltrú destaca la cerca del segon turista de l'estiu. El primer va ser obsequiat al Saló Internacional del turisme de Catalunya fa unes setmanes. L'obsequi que rebrà aquesta persona consistirà amb una estada per a dues persones a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 31 de maig, coincidint amb la celebració de Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night i l'obertura de La Daurada. Per al premi s'ha comptat amb la col·laboració del Gremi d'Hoteleria i Restauració, l'Estació Nàutica, ViU Comerç, el Museu del Ferrocarril, Temps de vi i La Daurada.

Vilanova i la Geltrú també participarà aquest dissabte en la mostra de cuines de l'Eix Diagonal a l'estand de Manresa. Les quatre capitals serviran 100 racions de plats típics de la seva gastronomia i regalaran punts de llibre amb les receptes de cadascun. En aquest cas, tant el Gremi d'hoteleria i Restauració com Menja't Vilanova han col·laborat per oferir un centenar de racions de sípia a la bruta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00