Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/04/2016

Més d'un centenar de persones participen a la jornada de portes obertes del CEM Parc del Garraf amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

    Hi van participar més d'un centenar de persones Hi van participar més d'un centenar de persones

S'hi van fer dues classes Master Clàss Especial i una xerrada a càrrec del doctor Oriol Huguet del CAPI Baix-a-mar

Vilanova i la Geltrú s'ha afegit aquest dimecres als actes de celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física, amb una activitat organitzada per les Regidories d'Esport i Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el CEM Parc del Garraf, que tenia com a objectiu donar a conèixer aquesta data i promocionar entre la ciutadania els beneficis que comporta realitzar activitat física durant totes les etapes de la vida.

L'activitat proposada va consistir en una jornada de portes obertes a les instal·lacions esportives del CEM Parc del Garraf, on els més de cent assistents van poder participar a dues màster class especials: 'Spinning 90' per a majors de 18 anys, i Les Mills, apte per a totes les edats. Entre les dues classes el doctor Oriol Huguet del CAPI Baix-a-mar va fer una breu xerrada introductòria sobre els beneficis que té per a la salut realitzar activitat física.

activitat fisicaFoto: Oriol Huguet, Olga Portales i Moreno Grasso.

L'any 2002, l'Organització Mundial de la Salut va instaurar el Dia Mundial de l'Activitat Física, amb l'objectiu de millorar la salut de les persones a través de l'esport, en qualsevol de les seves modalitats. A Catalunya se celebra des de fa set anys, impulsat pel Govern de la Generalitat a través del PAFES (Pla d'Activitat Física, Esport i Salut).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00