Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/05/2014

Empar Moliner: 'Cal que la gent no tingui por a tastar, i a tenir memòria del que tasta'

L'escriptora i periodista obre de manera brillant la tercera edició de la fira Temps de Vi de Vilanova i la Geltrú

Empar Moliner ha obert la fira Temps de vi de Vilanova i la Geltrú amb un emotiu i engrescador parlament en el que ha transmès el seu amor pel vi. "S'ha d'intentar que la gent de Barcelona, i els "guiris", vinguin cap a Vilanova i la Geltrú. Esteu molt a prop, però hi ha molta gent que ho considera una distància terrible. Cal atreure a aquesta gent a una ciutat on es respira vi. Per a fer que això sigui possible ens ho hem de creure." A més, l'escriptora i periodista ha afegit que "estem en un punt on la gent jove vol tastar el que surt de la seva terra. El món del vi és difícil, llarg i apassionant. És com l'amor. Cal ajudar als qui no beuen a no tenir complexes. Cal que la gent no tingui por a tastar, i cal expandir aquesta bona nova i que la gent gaudeixi. Però, a més, cal tenir memòria del que es tasta. Cal apuntar, cal saber el que es pren, d'on és i quin preu té per tal de poder-ho transmetre".

L'acte d'inauguració de la tercera edició de la fira Temps de Vi s'ha dut a terme al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la presència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme; Gerard Figueras; la regidora d'Esports, Blanca Albà; i els organitzadors de Temps de Vi, Carles Carbonell i Oscar Villagarcia. Entre els presents a l'acte també cal destacar la presència de Jordi Segura, de l'empresa Euroselecció, importador oficial de Riedel.

Precisament, amb les copes Riedel de la fira Temps de Vi 2014, han estat obsequiades, per part de l'organització, tant Empar Moliner com l'alcaldessa de la ciutat. Empar Moliner ha fet també una destacada menció de les copes Riedel, de les que s'ha mostrat una adepta absoluta.

Per la seva banda Neus Lloveras ha volgut agrair la presència d'Empar Moliner per inaugurar aquesta tercera edició de Temps de Vi i s'ha manifestat "encomanada per l'entusiasme i la passió que ha mostrat l'Empar pel vi. El vi és quelcom que estem redescobrint i potenciant a casa nostra i feia falta al Garraf una fira d'aquestes característiques, perquè fins fa tres anys no n'hi havia cap". Gerard Figueras ha volgut posar de manifest que Temps de Vi "serveix de pòrtic per a obrir la temporada d'estiu a Vilanova i la Geltrú, amb un cap de setmana molt intens on hi ha programada la Vilanova Shopping Night, l'arribada del Ral·li País del Cava o l'inici de la Programació del Juanita's Sliding Festival". Finalment, Carles Carbonell s'ha mostrat convençut que la fira d'enguany esdevindrà l'edició de la consolidació definitiva, i ha deixat les portes obertes a engrandir el certamen de cara a 2015.

L'acte inaugural s'ha tancat amb una visita als 42 expositors de la rambla Principal que estan ocupant una superfície de 12.000 metres quadrats aquest cap de setmana de Temps de Vi

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00