Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/04/2014

Els alumnes d'aeronàutica reben assessorament sobre el món laboral

Alumnes i professors de manteniment d'aeronaus amb Cèsar Moya i Ariadna Llorens  Els alumnes i professors de manteniment d'aeronaus amb Cèsar Moya i Ariadna Llorens

Visita i conferència de César Moya Villasante, membre del consell assessor de l'EFAV i referent destacat en manteniment d'aeronaus

Els alumnes de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) va rebre dilluns la visita de César Moya Villasante. Aquest expert en manteniment d'aeronaus va visitar les instal·lacions i va fer una xerrada als estudiants sobre la integració al món laboral.

César Moya és un referent en el món aeronàutic, amb més de 30 anys d'experiència en empreses com Iberia. És membre del Consell Assessor de l'Escola, un òrgan que es va constituir el juliol de l'any passat amb l'objectiu de debatre les necessitats professionals i de formació que demanden les empreses del sector a l'hora de contractar tècnics. Aquest consell està constituït per representants d'empreses com Airbus, Iberia, TNT, Vueling, Air Europa, i institucions com la UPC, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de VNG.

La regidora d'Educació i formació, Ariadna Llorens, va agrair a Moya Villasante la seva presència i la seva disposició a assessorar i aconsellar els estudiants de l'escola vilanovina, així com les seves aportacions en l'orientació de l'EFAV.

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) imparteix des de 1985 formació homologada de tècnic de manteniment d'aeronaus. Aquests estudis tenen un alt grau d'integració en el món laboral.

Per accedir a aquests estudis cal fer un examen d'accés. Anualment l'EFAV du a terme una jornada de portes obertes a les persones interessades en la formació sobre el manteniment d'aeronaus. 


Amplia la imatge AQUÍ

Web
de l'EFAV
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00