Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2017

VNG celebra el Dia Mundial del Circ

Nàufrags és l'espectacle que es podrà veure dins la temporada d'arts escèniques    Nàufrags és l'espectacle que es podrà veure dins la temporada d'arts escèniques

Divendres 21 s'oferirà un espectacle a la plaça de les Neus, i dissabte 22 un altre a la plaça de la Vila. Les biblioteques de la ciutat també s'hi sumen amb altres activitats

 El tercer dissabte del mes d'abril se celebra el Dia Mundial del Circ. I, un any més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú se suma a la festa amb la programació d'espectacles i activitats diverses.
Així, divendres 21 d'abril, a les 18 h, a la plaça de les Neus es podrà veure “Xaribari Blues”, un espectacle de la companyia Circo Los, potent i divertit, on quatre experimentats artistes de circ en una exuberant escenografia i inspirats en la pel·lícula "The Blues Brothers" ofereixen malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies amb elegància i molt d'humor.

Per dissabte, l'Escola de Circ Saltimbanqui ha programat, a les 20 h a la plaça de la Vila, un espectacle de circ a càrrec dels seus alumnes.

D'altra banda, les biblioteques de la ciutat també celebren el Dia Mundial del Circ, oferint una exposició dels seus fons dedicats al circ a l'aparador, i amb una hora del conte especial. Dissabte 6 de maig, a la biblioteca Armand Cardona Torrandell, a les 12 h, “La carpa dels contes”, amb la companyia Patawa. El petit circ arriba a la ciutat, i amaga, sota la seva carpa, un munt de històries secretes.

A banda de l'espectacle de divendres, la Regidoria de Cultura ha programat, dins la temporada estable Escena, un espectacle de teatre clown per a tots els públics.
Serà dissabte 27 de maig a les 21 h als Jardins del Museu Romàntic Can Papiol, amb l'obra “Nàufrags”, de la companyia La Industrial Teatrera. Els petits i grans naufragis de cada dia des de l'humor i la fragilitat. Un espectacle per a tots els públics, on els nens i nenes estan convidats a venir acompanyats.
Les entrades ja es poden comprar a www.elprincipal.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00