Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/04/2013

Bona acollida de l'estand de Vilanova i la Geltrú al Saló Internacional del Turisme de Catalunya

Presència de la delegació vilanovina en la inauguració del SITC Presència de la delegació vilanovina en la inauguració del SITC

La ciutat mostra els seus indrets més populars i curiosos a través d'imatges d’Instagram

180 imatges de racons emblemàtics i espais populars de Vilanova i la Geltrú componien el mural instal·lat a l'estand que la ciutat ha tingut aquest cap de setmana al Saló Internacional del Turisme de Catalunya. A banda d'aquesta curiositat fotogràfica, l'estand posava a l'abast del visitant tota aquella informació d'ofertes hoteleres, nàutiques i gastronòmiques que es poden trobar en el municipi.

Així mateix, la presència al SITC ha servit per fer promoció d'altres activitats que s'estan fent o que es portaran a terme molt properament a la ciutat, com la Ruta de les tapes, el Vilanova Shopping Night, Temps de vi,la Setmana Cultural del Club Nàutic, la jornada de portes obertes de l'Escola de Golf Portal del Roc, a més a més del calendari de festes, fires i activitats diverses previstes per a tots aquest any.

Relacionat amb la instal·lació d'imatges de la ciutat, l'Ajuntament de VNG promou un concurs per a instagramers amb les etiquetes pròpies #miravilanovailageltru i #miravng. Aquestes etiquetes han estat posades en marxa per cinc destacats instagramers, els quals han estat aquest cap de setmana passejant i fotografiant la ciutat.

Durant aquests tres dies de fira també s'ha promocionat l‘aplicació per mòbil de l'Ajuntament Vilanova+, oferint premis diversos a totes aquelles persones que aprofitaven la visita a l'estand per descarregar-se l'aplicació. Els guanyadors van poder recollir els seus obsequis en el mateix estand.

La participació de VNG en la fira també ha servit per fer contactes amb diferents agències de viatges i altres organismes de promoció turística, així com empreses intermediàries perquè comercialitzin els productes turístics de la nostra ciutat. La col·laboració dels gremis i associacions membres de la Taula de Comerç i Turisme ha estat clau en l'èxit de l'estand de VNG, que ha rebut al voltant d'unes 3.000 visites, molts de les quals han estat pròpiament de vilanovins i vilanovines que volien felicitar la iniciativa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00