Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2016

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016 incorpora petits canvis en el recorregut

 Mitja Marató Ciutat VNG Mitja Marató Ciutat VNG

Les inscripcions es poden realitzar fins al 7 de desembre a través del web www.mitjavilanova.cat

La Mitja Marató Ciutat de Vilanova 2016 "IX Memorial Josep Inglada" se celebrarà el diumenge 11 de desembre. La prova, que enguany repeteix com a seu del Campionat de Catalunya Universitari, ja té obertes les inscripcions que es poden formalitzar a través del web www.mitjavilanova.cat fins al 7 de desembre, o fins a arribar al màxim d'inscripcions.

Enguany, i en agraïment a tots i totes les participants d'edicions anteriors, es renova la promoció "Refem La Mitja" amb 1¿€ de descompte pels inscrits l'any passat i 2¿€ als inscrits els anys 2015 i 2014. L'organització vol mantenir aquesta promoció de cara l'edició del 2017, aplicant un descompte de 3¿€ a totes aquelles persones que hagin participat de manera consecutiva els anys 2014, 2015 i 2016.

A més, aquest any, hi ha possibilitat de guanyar un premi en metàl·lic si la inscripció es fa a nivell de club o equip, per premiar el grup més nombrós. Per poder optar al premi cal que el procés d'inscripció sigui el mateix per tots i totes.

Pel que fa a prova esportiva, la Mitja Marató manté les característiques principals de l'edició passada, com és un recorregut per la façana marítima, nucli urbà i centre històric, que té com a objectiu acostar el públic als corredors i que aquests se sentin recolzats en els darrers metres de la prova.

Tot i això, enguany s'han realitzat petites modificacions del recorregut que es poden consultar amb més detall i descarregar a l'adreça: http://www.mitjavilanova.cat/circuit-2/

Els participants de la Mitja Marató sortiran a les 10 del matí des de la Ronda Ibèrica (Pistes d'Atletisme). El lliurament de premis als millors classificats es farà al mateix lloc a partir de les 12.30 hores

Més informació

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00