Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2014

Èxit de públic a la festa de reobertura de la piscina

 Els participants en una de les classes de diumenge    Els participants en una de les classes de diumenge

Durant tot el matí de diumenge es van realitzar activitats gratuïtes per a tots els públics

La festa d'aquest diumenge per celebrar la reobertura al públic del CMES ESPORTIU la PISCINA ha comptat amb una alta participació tant pel que fa a les persones que s'havien inscrit a les activitats gratuïtes, com aquelles que hi han assistit com a públic a les diferents exhibicions aquàtiques.

Organitzada pel Parc del Garraf Sport AIE, i amb col·laboració amb el Club Natació Vilanova, la festa de reobertura ha servit per celebrar la represa de les activitats, així com també per agrair als abonats la seva col·laboració durant els mesos en que la instal·lació ha estat tancada per les obres de reforma. Així mateix, la jornada ha volgut mostrat al conjunt de la ciutadania el ventall d'activitats i propostes que es poden realitzar en aquesta instal·lació municipal, i que tenen com a destinataris gent de totes les edats.

La celebració va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, que va aprofitar per agrair i encoratjar a tots els participants que eren presents a seguir gaudint d'aquesta instal·lació esportiva.

Enmarcades en un programa d'activitats aquàtiques de caràcter lúdic i familiar, cal destacar les exhibicions de natació sincronitzada a càrrec de l'equip d'aquesta modalitat del Club Natació Vilanova, així com les coreografies de les sessions d'aquagim, que van comptar amb una alta participació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00