Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/06/2013

Els establiments del Passeig del Carme, nous socis de l'estació Nàutica

José Manuel Pereira, Carlos Díaz i Gerard Figueras  José Manuel Pereira, Carlos Díaz i Gerard Figueras

Sota la marca Terrasses del Passeig del Carme, treballaran conjuntament amb l'Estació Nàutica amb l'objectiu de revitalitzar aquest actiu turístic de la ciutat

Els establiments comercials del Passeig del Carme de Vilanova i la Geltrú han acordat unir-se en una associació que, sota el nom Terrasses del Passeig del Carme, passaran a ser socis de l'Estació Nàutica.

José Manuel Pereira, gerent de l'Estació Nàutica, ha explicat que l'objectiu d'aquesta col·laboració és "donar impuls i revitalitzar aquesta zona turística durant tot l'any aprofitant les bones condicions climatològiques de les que gaudeix la ciutat".

Per aconseguir-ho, durant tot l'estiu es duran a terme un seguit d'accions complementàries, com la celebració el 21 de juny de la Nit de l'Estiu, per potenciar aquest actiu de la ciutat. En aquest sentit, Carlos Díaz, director de l'Estació Nàutica, ha afirmat que "aquest treball conjunt és bàsic per a promocionar Vilanova i la Geltrú com un destí de qualitat".

Per la seva banda, Gerard Figueras, ha valorat molt positivament aquesta col·laboració amb el sector privat, ja que "permet entrellaçar tots els actius de la ciutat i, en especial, aquells presents a la façana marítima per tal de consolidar Vilanova i la Geltrú com una destinació turística de qualitat".

Diumenge 16 de juny, portes obertes
L'Estació Nàutica celebrarà, el proper 16 de juny i coincidint amb la fira Expomar, una nova jornada de portes obertes que comptarà amb una desena d'activitats a un preu de 5 euros cadascuna (excepte les motos d'aigua): sortides en veler, motos d'aigua, activitats eqüestres, pedalos, banana, catamarà, caiac, snorkel i segways.

L'Estació Nàutica posarà a la venta un total de 450 tiquets que es podran reservar i comprar a partir del dia 10 a l'Oficina de Turisme via telefònica (938154517) o a través del correu info@estacionauticavilanova.com.

Amb aquesta nova jornada de portes obertes, l'Estació Nàutica pretén promoure la participació ciutadana en aquestes activitats nàutiques aprofitant les bones condicions que ofereix el litoral vilanoví. 

Descarrega't la foto
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00