Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/03/2017

Projecte Buchenwald, Cineclub Sala 1, Círcol Catòlic, cinema de març a la ciutat

Shadow Girl, pel·lícula del documental del mes     Shadow Girl, pel·lícula del documental del mes

La programació del documental del mes i el cicle Gaudí completen l’oferta de cinema. A més des del més passat es pot accedir a comprar les entrades a la web del Teatre Principal per aquest dos cicles.

El cicle de cinema del Projecte Buchenwald obre la programació de cinema del mes de març a la ciutat. Aquest dijous 2, a les set de la tarda, es projectarà “Sophie Sholl, Los últimos días” al Teatre Principal amb entrada gratuïta.

Cine Club Sala 1, com és habitual, omplirà el teatre dimarts. El dia 7 es projectarà “Alcaldessa” en V.O.S, el documental que tracta sobre Ada Colau, l'alcaldessa de Barcelona i el seu camí fins arribar a ser-ho. Serà a dos quarts de nou del vespre.

Dimecres 8 arriba El Documental del Mes, amb “Shadow Girl”, una pel·lícula biogràfica en un narració plena de coratge i optimisme per enfrontar-se a una nova vida. María Teresa Larraín ens ofereix una perspectiva necessària de la ceguesa, buida de tòpics i estereotips, també a dos quarts de nou al Principal. La projecció del mes de març del Documental del Mes està inclosa dins el programa d'activitats amb motiu del Dia de la Dona Treballadora.

Per dimarts 14 el Cineclub Sala 1 ha programat “Después de la Tormenta”, en versió original subtitulada.

Dijous 16 arriba la pel·lícula del mes del cicle de cinema català Gaudí. “El Elegido”, dirigida per Antonio Chevarrias, explica com al 1937 un jove republicà, anomenat Ramón Mercader es reclutat pel servei d'espionatge soviètic per participar a una missió d'alt secret ordenada pel propi Stalin per assassinar a Trotsky per traïdor, que patirà un gir amb l'arribada d'una noia, la Sylvia que pertany a l'entorn més proper del propi Trotsky. La podreu veure a dos quarts de nou al Teatre Principal.

La següent cita amb el Cineclub Sala 1 és dimarts 21, quan es podrà veure “La Llegada” en versió original subtitulada.

Finalment, dimarts 28 de març arriben al Principal la proposta infantil, per a tots els públics “La vida de Calabacín”, una pel·lícula animada en stop motion que va estar nominada a la 89a gala dels Òscar i als Globos d'Or, que serà projectada al Principal per Cineclub Sala 1.

Pel que fa al Círcol Catòlic, aquests primers dies de març ofereix els films “Incerta Glòria” i “La la Land, Ciudad de las estrellas”. Podeu consultar la cartellera completa a www.cinemavilanovacircolcatolic.com

Els preus de les sessions de cinema són els següents: 

Cineclub Sala 1: 12 euros al mes per als socis i 6 euros la sessió per als no socis.
Presentant l'entrada de l'última sessió del Cicle Gaudí, costa 4,5 euros. Documental del Mes: 3 euros.
Cicle Gaudí: 4,5 € l'entrada general, 3€ amb el Carnet Jove, socis Sala 1, aturats, jubilats i + 65 anys, alumnes de català per adults participants en el programa Voluntariat per la Llengua. Per als socis del Club La Vanguardia es fa un 2x1.
Círcol Catòlic: socis 6€ i no socis 7€.

Pel que fa a la venda d'entrades, en el cas del Cicle Gaudí i El Documental del Mes es poden comprar 30 minuts abans a la taquilla, o bé com des de fa un més a la pàgina web www.elprincipal.cat

Per al Cineclub Sala1 cal anar 30 minuts abans a la taquilla, i en el cas del Círcol Catòlic és 1 hora abans.


Podeu consultar la programació en aquest enllaç:
http://www.vilanova.cat/doc/doc_63244210_1.pdf
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00