Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2013

950 corredors a la cursa de 10km de VNG

La cursa va ser un èxit de participació  La cursa va ser un èxit de participació

Diumenge es va celebrar la 2a edició de la cursa, amb un gran paper dels atletes del Club Atletes VNG

Després de la celebració de la primera edició d'aquesta popular cursa a la ciutat, l'èxit de participació estava més que previst. 950 corredors van participar finalment a la 2a edició de la cursa 10km de Vilanova i la Geltrú.
Diumenge a les 9.30h es va donar el tret de sortida a aquest esdeveniment organitzat pel Club Atletes VNG i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de la seva Regidoria d'Esports.
El circuit transcorria per la façana marítima, amb sortida i arribada a la Plaça del Port, i un recorregut pel passeig Marítim i el passeig de Ribes Roges. 

Cursa 10km 2

En categoria masculina el guanyador va ser Marc Moreno, del Club Atletisme Igualada, amb un temps de 33 minuts i 4 segons. Moreno es va imposar en l'esprint final a Dani Serra, del Club Atletes VNG.

En categoria femenina, la guanyadora va ser Vinyet Noguero, del Club Atletes VNG, amb un temps de 39 minuts i 36 segons.

Tots els participants a la cursa van rebre la targeta Run Sports Cursa 10km, que ofereix descomptes a més de 120 establiments de la ciutat durant 1 setmana.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00