Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/05/2014

Festa de cloenda del programa 'Missiva entre generacions'

Els i les alumnes de l'escola Llebetx s'han trobat amb els avis i àvies del CAPI Baix-a-mar   Els i les alumnes de l'escola Llebetx s'han trobat amb els avis i àvies del CAPI Baix-a-mar

Alumnes de l'Escola Llebetx s'acomiaden dels avis i àvies del CAPI Baix a Mar

Els i les alumnes de 4t de primària de l'Escola Llebetx s'han acomiadat avui dels avis i àvies del CAPI Baix a Mar amb qui durant aquest curs s'han estat intercanviant les missives.

El programa "Missives entre generacions" és una activitat que impulsa l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb l'objectiu d'afavorir les relacions interpersonals i d'apropar la mainada a la gent gran que viu en residències o assisteixen a centres de dia de Vilanova i la Geltrú.

Durant aquest curs han funcionat 5 tàndems d'escoles-residències entre els quals, en dates determinades com el Nadal, el Carnaval o Sant Jordi, s'han enviat les missives. Aquestes han estat en forma de cartes, fotografies, treballs manuals, webcam o visites directes amb els avis i els han donat l'oportunitat de conèixer-se mútuament.

Les missives es tanquen mitjançant una festa de cloenda en què nens i avis comparteixen una estona junts, es canten cançons, ballen i s'intercanvien regals. Aquest matí, doncs, s'ha fet la primera festa dels cinc grups d'escoles-residències que n'han pres part aquest curs:

Capi Baix a Mar - Escola Llebetx
Residència Els Josepets - Escola La Ginesta
Centre de Dia Masbau - Escola Pompeu Fabra
Cugat Residencial - Escola Margalló 
Casa d'Empara- Escola L'Arjau

El regidor d'Hisenda, Recursos Humans i Organització Interna, Miquel Àngel Gargallo, ha estat present en l'acte i ha remarcat la importància que els més menuts coneguin i es relacionin amb les persones grans. Les missives és una forma d'afavorir aquest coneixement mutu i d'enriquir els valors de la solidaritat cap a les persones grans.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00