Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2016

Neàpolis aconsegueix finançament de la Diputació per impulsar el Pla de Projecció Internacional de VNG

L'ens provincial ha escollit Neàpolis-Ajuntament de VNG en la primera convocatòria d'aquesta línia d'actuació de l'àrea de Relacions Internacionals

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona ha seleccionat el Pla de Projecció Internacional presentat per l'Agència Pública d'Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Neàpolis, i en finançarà la seva redacció i posada en marxa. Aquesta nova línia d'actuació de l'ens provincial té per objectiu establir una estratègia comuna a la regió metropolitana que permeti la internacionalització dels municipis.

Aquest dimecres 15 de juny, la regidora d'Innovació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i responsables de Neàpolis van mantenir una reunió amb l'assessor de Presidència i Comissionat de Relacions Internacionals, Josep Luís Alay; la cap de l'Oficina d'Europa i Estratègia internacional, Kontxi Odriozola; l'assessor de l'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional, Arnau Gutiérrez i la tècnica de la mateixa oficina, Olívia Paton. Entre les qüestions que es van tractar destaca el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona al Pla de Projecció Internacional de la capital del Garraf. Segons ha explicat la regidora d'Innovació, "aquest pla està obert a tots els agents econòmics, administratius i educatius de la ciutat i estarà coordinat amb el Pla Director de Cooperació per al Desenvolupament que finança la mateixa Diputació".

Per la seva banda, des de la Direcció de Relacions Internacionals es va fer èmfasi en el reconeixement a Neàpolis pel fet d'haver obtingut aquest finançament en el primer any de convocatòria. Finalment, el projecte URBAN, com a exemple de projecció del territori a través de la feina conjunta entre ciutats, també va ser present a la trobada.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00