Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/11/2014

Concurs del cartell de prevenció de riscos del Carnaval 2015

Les obres es poden presentar fins el 19 de desembre

El Consell Comarcal del Garraf ha convocat el concurs del cartell de prevenció Carnaval 2015, amb la participació dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella. El concurs és obert a qualsevol jove de la comarca del Garraf o matriculat/da en un centre educatiu del Garraf, amb edat compresa entre els 18 i els 35 anys, ambdós inclosos. Els i les participants es podran presentar de forma individual o col·lectiva. 

La finalitat del cartell és fer prevenció dels riscos associats al consum de drogues (alcohol, cànnabis, MDMA, etc) durant les festes de carnaval a tota la comarca del Garraf, mirant d'emetre un missatge positiu sobre la conducta dels joves en aquest entorn. Paraules clau: respecte, responsabilitat, transport, límits, seguretat, etc.

Els treballs es poden presentar a l'Oficina Jove Garraf (Vilanova i la Geltrú), Espai Jove (Sitges), OAC Ribes i OAC Roquetes (Sant Pere de Ribes), Espai Jove (Cubelles), Ecijove (Canyelles) i Punt Jove (Olivella). El termini d'admissió d'obres finalitza el divendres 19 de desembre de 2014. Hi haurà un sol premi, consistent en una tauleta iPad mini 16GB Wi-fi, aportat per les regidories de joventut dels ajuntaments de la comarca. 

Podeu obtenir més informació sobre les bases del concurs a http://www.oficinajove.cat/ca/noticies/concurs-cartell-campanya-prevencio-de-la-salut-durant-els-carnavals-2015-del-garraf
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00