Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/11/2015

L'equip de govern prepara un Pla de Manteniment per les instal·lacions esportives de VNG

  El tancament total de la pista annexe al pavelló és una de les millores que contempla el Pla      El tancament total de la pista annexe al pavelló és una de les millores que contempla el Pla

Preveu destinar en 4 anys 1.300.000 mil euros, dels quals la meitat seran a través de finançament extern

La Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, ha anunciat la creació d'un Pla de Manteniment de les instal·lacions esportives de la ciutat, per als propers quatre anys. La Regidora ha explicat que les actuals instal·lacions esportives tenen deficiències, fruit del seu ús, que cal solucionar per tal de garantir el correcte funcionament "Les nostres instal·lacions són antigues i han patit un desgast molt important a causa de l'ús continuat i intens que se li dona. Hem de tenir present que estan obertes de vuit del matí a dotze de la nit, i que el seu ús és del 100% a partir de les cinc de la tarda"

El Pla de Manteniment es dividirà per fases, durant tot el mandat, amb una inversió prevista de 1.300.000 euros, dels quals 620 mil euros sortiran del pressupost ordinari, i la resta a través de finançament extern.

Una part important dels diners es destinaran a les inversions en manteniment per tal de poder arranjar els desperfectes en les estructures i pistes de joc, tan a cobert com a l'aire lliure, així com també per reparar i millorar instal·lacions elèctriques i de l'aigua.

El Pla també vol servir per crear noves instal·lacions amb l'objectiu d'atendre les demandes d'algunes activitats esportives que en aquest moment no disposen d'un emplaçament adequat a les seves necessitats. "Aquestes inversions requeriran d'un finançament extern, ja que l'alt cost que representa no el podem assumir. Estem parlant de la creació d'un circuit de ciclisme, la creació d'un nou espai per a la pràctica del rugbi, la substitució del tartàn de les pistes d'atletisme, la instal·lació d'un ascensor al pavelló Isaac Gálvez o el tancament total del seu annex"

La voluntat de l'equip de govern és poder dotar econòmicament totes les instal·lacions esportives de la ciutat,  i a mida de que es disposi de finançament, procedent d'altres administracions, seguir ampliant el parc esportiu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00