Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2016

Primera trobada del grup de treball del Pla d'Acció de Dinamització de Polígons d'Activitat Econòmica del Penedès

Els representants dels diferents agents econòmics, educatius i institucions que conformen el grup de treball     Els representants dels diferents agents econòmics, educatius i institucions que conformen el grup de treball

La Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de VNG lidera un dels quatre eixos estratègics d'aquest pla territorial, l'eix de la Formació

Neàpolis va acollir dimecres al matí la primera trobada en l'eix estratègic de Formació del Pla d'Acció per la Dinamització de Polígons d'Activitat Econòmica de l'àmbit Penedès que és el resultat de la jornada organitzada per la Fundació Pro Penedès sobre polígons d'activitat econòmica i millora de la competitivitat celebrada el 29 de gener d'enguany al castell de Castellet (Catellet i la Gornal).

En aquesta trobada hi ha participat la regidora d'Innovació i TIC de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, qui ha donat la benvinguda en nom de la ciutat a totes les persones assistents. Per a la regidora d'Innovació "és un repte i un orgull que Vilanova i la Geltrú lideri una de les quatre estratègies amb què compta el Pla d'Acció per la Dinamització de Polígons d'Activitat Econòmica de l'àmbit Penedès, i que aquesta sigui l'estratègia formativa". En aquest sentit els punts forts de la capital del Garraf, amb la Universitat (UPC); el sector TICC; l'oferta formativa professional actual i de futur i la capacitat d'impulsar i dur a terme nous projectes "esdevenen elements claus per participar activament en aquest pla estratègic territorial en l'àmbit de la Vegueria del Penedès".

A la jornada de treball d'aquest matí hi han assistit representants de la UPC, l'ADEPG; dels ajuntaments de Vilafranca, de El Vendrell i de Vilanova i la Geltrú; Consell Comarcal del Baix Penedès i NODE Garraf; de l'Escola de FP d'Enoturisme de Catalunya; de l'Institut Municipal d'Educació i Treball i d'Instituts de Secundària del territori. La sessió d'avui tindrà continuïtat el 20 d'abril amb una nova trobada on s'acabarà de treballar en el document on s'inclouran les línies de treball en l'àrea de Formació del Pla d'Acció per la Dinamització de Polígons d'Activitat Econòmica de l'àmbit Penedès.

A banda de l'eix estratègic de Formació, el Pla d'Acció també inclou altres eixos estratègics de l'àmbit de l'Energia; Infraestructures de Telecomunicacions i Mobilitat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00