Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/02/2016

Vilanova i la Geltrú va celebrar l'Equal Pay Day

És van enlairar 59 globus vermells com a símbol dels 59 dies que una dona ha de treballar de més per guanyar el mateix que un home

La plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú va acollir ahir dilluns a les 5 de la tarda la celebració de l'Equal Pay Day. El dia de la Igualtat Salarial a Europa, "Equal Pay Day", va néixer el març de 2011 de la mà de la Comissió Europea per tal de reivindicar el reconeixement internacional i  fer visible el problema salarial que encara continua existint malgrat la Llei d'Igualtat que tracta aquesta qüestió. Hores d'ara una dona ha de treballar 59 dies de més per cobrar el mateix que un home al llarg d'un any.

L'acte el va obrir la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Teresa Llorens; mentre que la lectura del manifest va anar a càrrec de Susana Villagrasa, presidenta de l'organització "Talent Femení". També hi van ser presents la regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas, el regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient, Gerard Llobet; els regidors d'ERC, Queti Vinyals i Jordi Medina; i la regidora de C's, Carmen Reina. Finalment, el públic assistent va enlairar 59 globus vermells com a símbol dels 59 dies.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00