Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2016

La web de col·lecció local s'amplia

Interior de la biblioteca Joan Oliva i Milà   Interior de la biblioteca Joan Oliva i Milà

La biblioteca municipal Joan Oliva i Milà ha ampliat el fons digitalitzat dels documents que tenen relació amb Vilanova i la Geltrú

La Biblioteca Joan Oliva ha ampliat el fons digitalitzat de la web de Col·lecció Local de les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú. Una web que està formada pel conjunt de documents relacionats amb la seva àrea geogràfica, i que té per objectiu recollir tots els materials que poden ser útils per a l'estudi de Vilanova i la Geltrú i de la comarca del Garraf.
La web de Col·lecció Local també inclou publicacions d'autors locals, encara que les seves obres no siguin de temàtica local.

La biblioteca Joan Oliva i Milà amplia la visibilitat i accés de fons local amb la incorporació a la web de Col·lecció local de la digitalització de 86 articles procedents dels 50 primers números de la revista 08800.
A la secció de la web de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a l'apartat Informació i Actualitat,  hi ha digitalitzats els números sencers a partir del número 51 (any 2004).

Aquests articles digitalitzats s'incorporen, així mateix, al catàleg de les biblioteques de la Diputació de Barcelona, per tal de fer-los accessibles al màxim nombre d'usuaris interessats, i afavorir d'aquesta manera la difusió de la temàtica local existent en els diferents articles buidats.

Aquest espai virtual de la Col·lecció Local de la biblioteca està format per les biblioteques municipals Joan Oliva i Armand Cardona, l'Arxiu Comarcal del Garraf, i la Biblioteca Víctor Balaguer. Durant el 2015, el seu primer any de funcionament, va rebre 841 visites.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00