Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/05/2014

Millores infrastructurals i patrimonials a la Masia d'en Cabanyes

El conveni s'ha signat aquest matí    El conveni s'ha signat aquest matí

S'invertiran 150 mil euros d'una subvenció de la Diputació de Barcelona per fer millores a l'equipament i al seu entorn

L'Ajuntament de VNG i el Consell Comarcal han formalitzat un conveni de col·laboració interadministrativa per fer obres de millora a l'equipament patrimonial de la Masia d'en Cabanyes.

La subvenció de 150 mil euros de la Diputació de Barcelona "permetrà fer obres de millora a aquest equipament cultural propietat de l'Ajuntament aportant-li utilitat, alhora que optimitzem recursos amb el suport dels aspectes més tècnics per part de l'Ajuntament", en paraules de la regidora de Cultura Marijó Riba.

Les obres consistiran en diverses millores de senyalització, de l'entorn, o de la fossa sèptica entre d'altres.

Juan Luis Ruiz, president del Consell Comarcal, destacava la capacitat d'entesa entre les dues administracions per conservar la Masia, que els anys 70 va passar a mans de l'Ajuntament, i que des dels anys 90 és el Consell Comarcal qui en té la custòdia i l'ha posat en valor amb actuacions de restauració, catalogació i rehabilitació, arribant aquest 2014 a la declaració de Bé Cultural d'Interès nacional per part de la Generalitat de Catalunya.

En el mateix sentit es pronunciava l'alcaldessa Neus Lloveras, que recordava que "la Masia d'en Cabanyes és un dels valors patrimonials més importants que tenim a la ciutat i a la comarca, i tots plegats estem fent una bona feina per conservar-lo".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00