Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/04/2016

L'Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut incorpora a la junta una tècnica de la Regidoria de Joventut

   La nova junta de l'ACPPJ   La nova junta de l'ACPPJ

És la primera vegada que l'Ajuntament de VNG té representació dins aquesta reconeguda entitat de professionals de l'àmbit de la joventut

L'Associació Catalana de Professionals de Polítiques de Joventut ha escollit els membres de la nova junta que tenen l'encàrrec de tirar endavant els projectes de l'entitat fins al 2019. Presidida per Maika Conangla, la junta compta entre els seus integrants amb la tècnica de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Marta Montserrat.

Aquesta és la primera vegada que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú té representació dins aquesta reconeguda entitat que organitza i desenvolupa, entre d'altres, el Curs d'Especialistes en Polítiques de Joventut (en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona) i que és l'únic postgrau acreditat del país. Altres accions destacades, que impulsen el treball col·laboratiu entre tècniques i tècniques de joventut de Catalunya, són el projecte europeu Be Youth Worker Today o la Plataforma de bones pràctiques de Joventut, que impulsa els projectes més innovadors.

La incorporació de la tècnica vilanovina a la nova junta coincideix amb la celebració dels 30 anys de l'ERYICA (Agència Europea per a la Informació i l'Assessorament de Joves) el diumenge 17 d'abril. ERYICA està constituïda per estructures de l'administració nacionals d'arreu d'Europa que treballen en informació i assessorament per a joves de manera coordinada i de la que forma part també l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú. Paral·lelament, el mateix dia es commemora el Dia Internacional de la Informació Juvenil, que enguany porta per lema "Youth Information inspires you".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00