Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2016

Presentació de les festes de Sant Pere

La Confraria de Pescadors va acollir la presentació del programa d’actes i la inauguració d’una exposició

 La Confraria de Pescadors va acollir ahir la presentació del programa i el cartell de les Festes de Sant Pere i també la inauguració de l'exposició ‘'De la via cap avall, desgavell de records'' que es pot veure a la sala del Pòsit fins el 16 de juliol.

L'acte va començar amb el descobriment del cartell de les Festes de Sant Pere, de la mà del seu autor, el pintor Joaquim Budesca, recentment distingit amb la Medalla de la Ciutat de VNG. Budesca es va emocionar a l'hora de recordar la seva infantesa al barri de mar, especialment de la casa on va néixer.

Josep Gámez va ser l'encarregat de presentar les activitats incloses en el programa d'actes, entre els quals destaca, per exemple, el pregó a càrrec de d'Antoni Miquel Cerveró, LESLIE, vocalista dels Sirex. Posteriorment va tenir lloc una petita intervenció de la regidora de Cultura, Teresa Llorens.

Tot seguit es va dur a terme la presentació de l'exposició 'De la via cap avall, desgavell de records'' del pintor Ferrer Margalet, a càrrec de la regidora de Recursos Humans, Glòria Garcia, i la intervenció de l'autor d'aquesta exposició.

Per cloure l'acte va intervenir l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, que va rebre per part del patró Major de la Confraria, Miquel Illa, un petit record de la seva vinculació familiar amb el barri de mar.

A l'acte també hi van ser presents el primer tinent d'alcaldia, Juan Luís Ruiz, la regidora d'Esports i Gent Gran, Blanca Albà, i la regidora del grup municipal d'ERC, Queti Vinyals.

 


Programa d'actes

Més fotos AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00