Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/04/2013

Jornada de cloenda del programa 'Coneix el nostre Ajuntament'

La jornada de cloenda s'ha fet al saló de plens de l'Ajuntament La jornada de cloenda s'ha fet al saló de plens de l'Ajuntament

Els representants de les escoles de VNG pregunten als regidors i regidores i a l'alcaldessa sobre diferents aspectes de la ciutat

Gairebé 600 nens i nenes de Vilanova i la Geltrú han participat aquest curs en el programa Coneix el nostre Ajuntament. Avui, representants de les 13 escoles que han pres part en l'activitat al llarg del curs han estat els encarregats de fer preguntes als regidors i regidores i a l'alcaldessa en la jornada de cloenda del programa.

Els escolars han preguntat sobre l'esport, el turisme, l'atenció a les persones grans, els aparcaments i la neteja de la via publica entre d'altres temes. També s'han interessat per aspectes d'actualitat com la crisi i les retallades i sobre la gestió política com ara el diàleg amb l'oposició.

La trobada d'avui és el tancament de les activitats emmarcades en el programa educatiu de participació infantil que l'Ajuntament ofereix cada any a tot l'alumnat de 4t, 5è i 6è dels centres educatius de primària de la ciutat. Esdevé, any rere any, una experiència molt exitosa on el paper dels infants és un eix fonamental i la perspectiva d'acció és la ciutat.

L'objectiu principal de Coneix el nostre Ajuntament és aprofundir en la història de l'organització políticoadministrativa i el funcionament del sistema democràtic a l'administració local de manera molt lúdica i pràctica amb tallers a l'aula i visites al consistori. Els infants tenen l'oportunitat de participar en la construcció del municipi, aportar la seva visió i propostes en aspectes que incideixen en la millora de la ciutat, conèixer com es prenen les decisions en el seu ajuntament i valorar el sentit del compromís municipal.

Enguany aquesta activitat s'ha desenvolupat entre els mesos de gener i març i hi han participat 23 grups d'alumnes de 13 escoles de la ciutat amb gairebé 600 nens i nenes. 


FOTOS de l'activitat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00