Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2015

Aquest dissabte es va celebrar la II Festa de la Diversitat Cultural amb una bona assistència de públic

La plaça de la Vila va acollir la II Festa de la Diversitat    La plaça de la Vila va acollir la II Festa de la Diversitat

Prop d'una quinzena d'entitats van oferir tallers i actes diversos, amb música, ball i molt més

La plaça de la Vila es va quedar en alguns moments petita durant la celebració, aquest dissabte, de la segona Festa de la Diversitat Cultural.

Des de primera hora de la tarda es van anar succeint les activitats organitzades per diferents entitats de la ciutat i persones que participen en el projecte municipal Dona, Identitat, Diversitat (DID), es va fer palesa la riquesa cultural de la població vilanovina, i el treball que aquestes entitats duen a terme per a la millora de la convivència i la cohesió social. 


Festa de la Diversitat 2
El públic assistent va mostrar el seu interès a participar en els diversos tallers que s'havien organitzat durant la tarda: Capoeira, decoració de pedres, tatuatges de henna, percussió, pals d'aigua, trenetes africanes de colors, danses de Vilanova, salsa i bachata, sevillanes, flamenc... i jocs tradicionals i cooperatius.

També va poder gaudir d'actuacions de la rua de Candombe, representació de la llegenda amb música, ball i foc del Ball d'Enveja, de les alumnes de sevillanes de l'Associació de Veïns de la Collada- El Sis Camins, de les Danses de Vilanova.

Com a novetat, enguany es va poder degustar a la plaça la diversitat gastronòmica d'arreu. Els plats que es van oferir van ser: Choripán , broquetes de carn, sardinada, dolços àrabs i te.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00