Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/05/2015

Ja és 'Temps de vi' a la biblioteca Armand Cardona

El llibre parla de tot l'univers creat entorn del conreu de la vinya al nostre país    El llibre parla de tot l'univers creat entorn del conreu de la vinya al nostre país

Coincidint amb la fira Temps de Vi, la biblioteca organitza la presentació del llibre 'La vinya i el vi a Catalunya', de Jordi Llavina, i un tast de vins i pernils

La biblioteca Armand Cardona Torrandell, en col·laboració amb la fira Temps de Vi, que se celebrarà el cap de setmana del 29 al 31 de maig a Vilanova i la Geltrú, organitza dues activitats relacionades amb cultura vitivinícola i la gastronomia.

La primera activitat tindrà lloc el dijous 21 de maig a les 19 h, i es tracta de la presentació del llibre "La vinya i el vi a Catalunya", escrit per Jordi Llavina i editat per Angle editorial aquest 2015. Per la presentació d'aquest llibre es comptarà amb la participació del propi autor i d'Oriol Guevara, enòleg i consultor vitivinícola d'Abicon Wines.

"La vinya i el vi a Catalunya" ofereix un panorama complet de tot l'univers humà, social, econòmic i cultural creat a l'entorn del conreu de la vinya, el procés del raïm i l'elaboració i la comercialització de vins i caves arreu de Catalunya. L'escriptor i periodista Jordi Llavina és un gran coneixedor d'aquest sector que té una llarga tradició al nostre país, amb vinyes i cellers en bona part del territori català.

L'altra activitat que ha programat la biblioteca Armand Cardona és el tast de vins i pernils, que se celebrarà divendres 22 de maig a les 20.15 h a la terrassa dels llimoners de la mateixa biblioteca. Anirà a càrrec de l'enòloga Marta Casas del celler Parés Baltà, d'Anna Belzunces propietària de Casa Marisol, gastronomia selecta, i de representants de la Fira Temps de vi.
Les inscripcions per a aquesta activitat ja són obertes a un preu de 15 euros, i les places són limitades. Els assistents podran degustar quatre tipus de pernil d'alta qualitat de Casa Marisol, maridats amb dos vins i dos caves del celler penedesenc Parés Baltà.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00