Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/10/2012

Curs de formació d'agents de salut

Les inscripcions es poden fer durant el novembre, i el curs comença el 13 de desembre    Les inscripcions es poden fer durant el novembre, i el curs comença el 13 de desembre

Les regidories de Salut, Serveis Socials i Joventut de l'Ajuntament de VNG organitzen un curs gratuït d'Agents de Salut juvenil en el marc del Pla local de Prevenció en Drogues

Els joves d'entre 15 i 20 anys que mostrin interès pels temes de salut i serveis socials podran formar-se en aquest àmbit a Vilanova. Les regidories de Salut, Serveis Socials i Joventut, en el marc del Pla Local de Prevenció en Drogues, han organitzat un Curs d'Agents de Salut Juvenil.

Els continguts del curs, que serà gratuït, inclouen: Educació per a la salut i formació de grup, Sexualitat i Sida, Autoestima i alimentació, Drogues i Habilitats Socials.

La formació anirà a càrrec de l'entitat JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat), i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

Les inscripcions es poden fer durant tot el mes de novembre, de l'1 al 30, a l'Oficina Jove, tant de manera presencial com per Internet. La formació és gratuïta i les places són limitades a un màxim de 20 persones.

El curs començarà el 13 de desembre amb una sessió informativa en la qual s'explicaran els continguts del curs i es pactaran les dates de les properes sessions amb els assistents.

El programa d'Agents de Salut Juvenil és un programa de salut que pretén formar joves per tal que puguin fer prevenció en el seu grup d'iguals.

La intenció és donar eines per treballar les habilitats socials i fer participar activament els/les joves en la prevenció de conductes nocives per la salut, fomentant una actitud crítica davant la publicitat i els mitjans de comunicació, davant el consum de drogues, i davant els factors socials que poden influir. El que es vol és reforçar i potenciar habilitats personals i socials, i desenvolupar actituds, habilitats i estratègies que facilitin l'apropament i la relació amb el grup d'iguals, potenciant una actitud de respecte i relació horitzontal amb els altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00