Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/09/2015

Nanoteatre, teatre de mínims en llocs inesperats

Ser Agrest és una de les obres que es podran veure aquest cap de setmana Ser Agrest és una de les obres que es podran veure aquest cap de setmana

Divendres i dissabte arriba a diversos espais inèdits de La Geltrú la proposta Nanoteatre, que enceta la programació cultural estable de la temporada octubre-gener

Aquest divendres 25 i dissabte 26 de setembre arriba el Nanoteatre, teatre de mínims en llocs inesperats. Les hores de representació seran les 20.30 h, les 21 h i les 21.30 h. El punt de trobada és el castell de La Geltrú.

Nanoteatre respon al concepte de teatre de petit format en un ampli sentit de la paraula. Aquesta experiència produïda pel Teatre Principal es va iniciar el 2013, i vol implicar els diferents sectors de l'escena vilanovina per crear 5 càpsules de teatre d'una durada de 15 minuts cadascuna que es representaran en diferents espais de La Geltrú, tot creant un recorregut.

Aquesta proposta neix amb l'objectiu de posar en pràctica cadascuna de les fases de la producció escènica amb creadors i intèrprets locals, des de la fase de la dramatúrgia, l'entrenament actoral, els assajos i fins la fase final de la representació. Les càpsules seran interpretades per actors professionals, estudiants d'arts escèniques i amateurs que hauran treballat conjuntament durant mig any per oferir-nos petites peces dramàtiques. Així doncs, la missió final d'aquesta proposta no és només l'exhibició final de les peces, sinó també l'exercici de direcció, d'assajos i la pràctica actoral previs entre diferents col•lectius de l'escena vilanovina.

Aquesta proposta de teatre de mínims s'emmarca en el programa de suport a la creació escènica, i ha de servir per redescobrir tot el potencial teatral fet a casa nostra. És per això que el Teatre Principal ha encarregat la dramatúrgia i la direcció de les càpsules als creadors vilanovins Pau Escribano, Susanna García-Prieto i Josep M. Teixell, que duran a terme les seves produccions amb actors i actrius professionals i amateurs de la ciutat.

Més informació en aquest dossier de premsa

Podeu comprar les entrades a la web del Teatre Principal
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00