Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2015

L'entitat Vilanova Actua ofereix xerrades informatives a les famílies de persones amb discapacitat

La primera xerrada es farà dijous 26 de febrer       La primera xerrada es farà dijous 26 de febrer

Vilanova Actua és una entitat de la Mesa d'Entitats Socials que inicia un nou servei per assessorar sobre temes com la incapacitació legal i la tutela

Vilanova Actua inicia aquest mes de febrer el servei de xerrades i sessions informatives per famílies, "Parlem-ne". El cicle s'inicia el proper dijous 26 amb la col·laboració de l'Entitat Tutelar del Garraf, Fundació Privada. La primera xerrada facilitarà a les famílies tota la informació referent a la Incapacitació legal i tutela. Es durà a terme al centre cívic del Molí de Vent, seu de l'entitat, de dos quarts de cinc fins a dos quarts de set de la tarda, amb la ponència de Mayte López i Verónica Pineda, directora de l'entitat i referent de tutela respectivament.

Aquest nou servei de xerrades de Vilanova Actua té per objectiu donar resposta als dubtes que sorgeixen entre les famílies sobre els diferents àmbits que afecten les vides dels seus fills i filles amb suport de professionals experts en l'àmbit.

L'entrada és lliure i gratuïta, però l'aforament és limitat, per això es prega confirmació al correu vilanova.actua@gmail.com.

Vilanova Actua, entitat que forma part de la Mesa d'Entitats Socials, neix el 2013 amb el recolzament d'un treball previ, amb l'objectiu principal de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, a través d'un dels aspectes claus pel desenvolupament personal del individu: l'oci. És una associació sense ànim de lucre formada per familiars i nois i noies amb discapacitat, així com per professionals de l'àmbit.
L'objectiu és promoure, fomentar i desenvolupar activitats en el temps d'oci i lleure de les persones amb discapacitat, mitjançant una línia de treball inclusiva i promotora de la integració social. És una entitat dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual, física i/o sensorial. Tot i així, com que és un servei inclusiu, també està oberta a persones sense discapacitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00