Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/09/2015

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a VNG

Els portaveus dels grups municipals als peus del monument Els portaveus dels grups municipals als peus del monument

Una trentena d'entitats participen a la tradicional ofrena floral davant del monument a Macià

Una trentena d'entitats de la ciutat van participar divendres a la tradicional ofrena floral davant del monument a Francesc Macià, en la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.

11 de setembre 1 a 250

L'acte es va dur a terme al final de la rambla de la Pau, i va començar amb una ballada de danses, a càrrec del Grup de dansa Vilanova i la Geltrú. Tot seguit, els representants de les entitats locals va fer la seva ofrena floral als peus del monument amb la interpretació de diferents peces musicals a càrrec dels Ministrers de la Vila-Nova.

11 de setembre 13a 250

La part més institucional de la commemoració de l'11 de setembre es va iniciar amb la hissada de la senyera, amb el cant de la Senyera i el cant del Poble de fons, interpretats per l'Orfeó Vilanoví, la Coral Moixaina i el Cor de Cambra Isquione.

11 de setembre 4 a 250

L'alcaldessa de la ciutat i representants de diferents grups municipals fan fer l'ofrena institucional al monument a Francesc Macià. Neus Lloveras va adreçar unes paraules al nombrós públic aplegat a l'acte per destacar el caràcter “excepcional” de la diada d'aquest any. Lloveras va demanar a les vilanovines i els vilanovins celebrar “la Diada amb la plena consciència que aquest és un moment històric per al nostre país, i que aquesta història l'escrivim nosaltres.”

11 de setembre 5 a 250

L'acte va finalitzar amb el Cant del Segadors i amb l'aixecada simultània de dos pilar per part dels Bordegassos de Vilanova.


Més fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00