Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/07/2014

Les biblioteques de VNG recomanen lectures i entreteniment per aquest estiu

Les novetats estaran exposades tot el mes de juliol             Les novetats estaran exposades tot el mes de juliol

La guia 'Estiu 2014: propostes refrescants' ofereix durant el mes de juliol una selecció de documents per fer més atractiu el gaudi de l'estiu: novel·les, còmics, pel·lícules o música

Propostes refrescants per aquest estiu. Això és el que recomanen les biblioteques de VNG cada any en l'època de vacances, oferint una selecció de novetats especialment indicades per gaudir d'aquest temps d'oci. I ho fan a través de la guia "Propostes refrescants: estiu 2014", que inclou diferents tipus de documents. Entre les novel·les destaquen algunes novetats com "Los cuerpos extraños" de Lorenzo Silva, "Un estiu a l'Empordà" de Màrius Carol, "Hacia los mares de la libertad" de Sarah Lark o "La mirada de los ángeles" de Camila Läckberg, a banda d'algunes novel·les juvenils com "Lleial" de Veronica Roth o "No tot està perdut" de Noemí Bagés.

També trobem propostes relacionades amb viatges com pot ser "Pirineos con niños: 34 excursiones", "La sombra de la ruta de la seda" de Colin Thubron o "Auroras de medianoche: viaje a las cuatro Laponias" de Luis Pancorbo, i novetats del món del còmic com "Hechizo total" de Simon Hanselmann, "Un médico novato" de Sento o "Las oscuras manos del olvido" de Cava & Seguí.

Per últim a la secció d'audiovisuals es poden trobar pel·lícules com "En llamas" (2a part dels Jocs de la fam), "Grand piano", "Guerra mundial Z" o "Antes del anochecer", i "Los croods", "Aviones" o "Frozen" especialment indicades pels més menuts. I novetats musicals com els darrers discos de Guillamino, "Un altre jo", Lana del Rey, "Ultraviolence", Sílvia Pérez Cruz, "Granada", o Mishima, Els amics de les arts, La Iaia i Els catarres.

Tots aquests recursos els podeu consultar a l'apartat de Guies de lectura de la web de les Biblioteques o als respectius blocs: Fora del prestatge (JOM) i Una mar de lletres (ACT). Els documents els trobareu exposats a les Biblioteques durant tot l'estiu. Al costat de cada document hi ha la signatura per poder-lo localitzar dins el fons de les biblioteques, així com en quina d'elles es troba: JOM (Biblioteca Joan Oliva i Milà), i ACT (Biblioteca Armand Cardona i Torrandell).

A banda, aquest estiu hi ha recomanacions especials a la Biblioteca Virtual, l'espai web de la Xarxa de Biblioteques de la província de Barcelona, amb propostes per preparar les vacances i viure l'estiu amb plenitud. I per als nens i nenes el portal Gènius també inclou recomanacions pensades per a ells: receptes de cuina estiuenca, propostes de manualitats i jocs, i una postal virtual perquè els infants la puguin enviar als seus amics.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00