Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/07/2016

El Juanita's 2016 arrenca aquest dissabte amb un taller gratuït de Hula

   Taller Hula - dansa hawaiana Taller Hula - dansa hawaiana

El festival apropa els esports emergents i de lliscament al públic de totes les edats.

La quarta edició del Juanita's Vilanova Beach Festival començarà aquest dissabte 9 de juliol amb una novetat de darrera hora. Es tracta d'un mini taller de Hula, la dansa típica hawaiana, en format fitness, a càrrec de la hularina Na Iwi 'O Emalani. La proposta, de caràcter gratuïta, és oberta a tot el públic, i representa una bona manera de començar a escalfar els músculs abans de prendre part a les diferents activitats esportives que ofereix el festival al llarg del cap de setmana.

Les inscripcions del Juanita's encara són obertes i donen la possibilitat de poder practicar un gran nombre d'esports relacionats amb el lliscament, i pensades per a públic de totes les edats. Les inscripcions es tancaran divendres a les 14 hores.

Durant aquestes darreres setmanes s'ha fet a través de les xarxes socials una àmplia difusió de les diferents activitats esportives, moltes de les quals són noves d'aquest any. D'aquesta manera el Juanita's aporta cada any aquest element de novetat i singularitat tant característic en aquests tipus d'esports. Pots seguir tot el festival a Facebook Twitter i Instagram

A banda de les moltes activitats, concentrades a la façana marítima de Vilanova i la Geltrú, el Festival també incorpora elements que permeten una major relació entre tots els participants, aquest seria el cas del sopar de dissabte al parc de Ribes Roges.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00