Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/12/2016

La Regidoria de Recursos Humans de l’Ajuntament de VNG sol·licita un Tècnic/a Mig de Coordinació i Suport Tècnic al Programa Treball i Formació

 Les persones interessades han de fer arribar la seva sol·licitud a l'OAC Les persones interessades han de fer arribar la seva sol·licitud a l'OAC

Aquest convocatòria forma part del Programa de Treball i Formació promoguts aquest 2016.

 La Regidoria de Recursos Humans de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú convoca una oferta de treball de Tècnic/a Mig de Coordinació i Suport Tècnic al Programa Treball i Formació per donar suport al mateix departament. La contractació està subordinada a l'atorgament efectiu de la línia C de la subvenció per al Programa Treball i Formació, de la convocatòria 2016.

Les bases de la convocatòria, així com les funcions i condicions del lloc de treball, els requisits dels aspirants, i les proves i mèrits de selecció estan íntegrament publicades al web municipal www.vilanova.cat. El contracte és per a treballar durant un any, començant gener del 2017. Per poder participar del procés s'han d'abonar les tasses d'examen de 26,90 €.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en l'oferta, hauran de presentar la sol·licitud a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb la documentació que acrediti els requisits sol·licitats i els mèrits que es vulgui al·legar, segons s'estableix a la convocatòria, fins al 14 de desembre de 2016.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00