Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2014

El festival de disseny Be.Art arriba a Vilanova i la Geltrú el 28 i el 29 de juny

Es tracta d'un showroom de dissenyadors independents a la Nau del Museu del Ferrocarril

El cap de setmana del 28 i el 29 de juny, la nau del Museu del Ferrocarril acollirà el Festival de disseny Be.Art. Aquest festival està organitzat per La Fàbrica Singular, Showroom de dissenyadors Independents, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Museu del Ferrocarril de Catalunya i Moritz.

Al llarg d'aquest dos dies s'oferirà disseny i creativitat, amb una acurada selecció de dissenyadors de diferents disciplines. Hi haurà exposició i venda de moda, bijuteria, sabates, bosses, moda bany, complements infantils, il·lustració, decoració, escultures. Be.Art vol oferir un caràcter d'exposició i showroom malgrat que això suposi un nombre reduït de participants per tal de poder oferir al públic la possibilitat d'interactuar d'una manera més directa i propera
amb el dissenyador.

Per tal de poder participar com a expositor al Be.Art ja s'ha obert un periode d'incripció fins el pròxim dimarts 20 de maig. Més informació al blog de Be Art

Durant el Be.Art hi haurà tallers Do It Yourself a més d'altres activitats relacionades. Els Tallers Do It Yourself són una part molt important del que vol transmetre aquest certamen per tal de posar en valor les coses fetes a ma, a través de tallers assequibles que també volen recuperar labors que fins i tot poden estar en desús. D'aquesta manera hi haurà tallers variats de serigrafia, llana, amigurumi, scrap, cosmètica natural, o enquadernació  A més d'aquests tallers també hi haurà un espai dedicat al més petits aixó com sortejos, concursos, música, actuacions de balls i moltes sorpreses més.
Be.Art és una fira de dissenyadors i creatius handmade oberta a totes aquelles ments creatives que vulguin exposar els seus dissenys d'una manera diferent i original. El Be.Art neix de la necessitat per trobar un lloc on exposar i vendre dissenys de forma independent i, a la vegada, poder compartir-ho amb altres dissenyadors de diferents disciplines per a crear sinèrgies.

Be.Art vol donar a conèixer al públic que existeix un altre tipus de mercat alternatiu a les grans marques tot oferint dissenys que no es troben de forma habitual a les botigues de l'entorn. Alhora es vol incentivar un tipus de consum més responsable, amb dissenyadors pròxims i que en molts casos fan peces úniques, a banda del contacte directe amb el petit dissenyador.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00