Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/06/2016

Cloenda de la programació estable d'arts escèniques i música

Anna Roig i l'ombre de ton chien faran a Vilanova el darrer cocert de la seva gira Anna Roig i l'ombre de ton chien faran a Vilanova el darrer cocert de la seva giraa

Vilanova i la Geltrú clou una temporada escènica farcida d'activitats amb diverses propostes musicals. La proposta teatral de La Rapa Teatre s'ha hagut d'ajornar per les previsions de pluja

La música serà la protagonista de la cloenda de la temporada d'arts escèniques aquest cap de setmana, tot i que també hi haurà espai per al teatre. A banda de la programació especial per celebrar el Dia Internacional de la Música dimarts 21, les propostes comencen divendres a les nou del vespre a l'Auditori amb el concert d'Anna Roig i l'ombre de ton chien "Un pas i neu i un pas".
Aquest concert serà molt especial perquè és el concert de final de gira d'aquest tercer treball. En aquest tercer disc, l'autora penedesenca ens evoca sensacions, paisatges i reflexions, amb una mirada més propera a la realitat i un ritme reposat. En aquestes noves cançons tot és més suggerit que explicat, i L'ombre de ton chien explora altres territoris sonors per reflectir musicalment aquesta nova perspectiva, creant ambients de caire més contemplatiu.
L'espectacle, dirigit per Pako Merino i Diego Lorca de la companyia Titzina Teatro, aposta per no utilitzar la paraula i deixar que les cançons llueixin per si soles a través de la pròpia interpretació i recursos visuals donats per la utilització de l'espai i la il·luminació. Aquest espectacle ha significat un pas molt important per al grup a nivell escènic.
Per fer-ho encara més especial, l'Auditori hi ha volgut posar un toc vilanoví, i serà la coral de l'Escola Conservatori de Música Mestre Montserrat qui acompanyarà Anna Roig i l'ombre de ton chien en aquest final d'etapa.

Tot i que dissabte era el torn del teatre, amb l'obra L'Adulador, de La Rapa Teatre, les previsions de pluja han fet ajornar l'obra, que s'havia de representar als jardins del Museu Romàntic Can Papiol. Properament s'anunciarà la nova data d'una representació que repeteix a Vilanova amb les entrades exhaurides.

La proposta de diumenge és un espectacle de música familiar. 2 princeses barbudes porten a les 18 h a l'Auditori Eduard Toldrà "Sempre de vacances", música baixeta perquè es fa amb instruments petits, perquè la gaudeixen petits i grans, perquè és senzilla i minimalista i perquè és artesanal i de producció numerada.2 princeses barbudes 250
Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música baixeta per a gent baixeta amb instruments 100% de joguina.
A principis de març arriben a casa nostra les orenetes i s'hi estaran fins a finals de setembre. Les 2princesesbarbudes ens expliquen la seva vida en el disc "Sempre de vacances". 11 cançons de composició pròpia que parlen de com fan el niu, què mengen, la seva criança, els viatges, el vestuari, el cant i els seus somnis. A l'escenari hi trobareu quatre orenetes barbudes que es retroben després de la migració per fer un concert amb instruments de joguina i ritmes pop.

Ajornat l'últim concert de les Serenates a La Geltrú
Per motius de salut d'Andrea Amador, l'organització de les Serenates a la Geltrú ha hagut de posposar el concert d'aquest divendres 17 de juny. Properament es comunicarà la nova data del concert "Rememorant Pau Casals", que faran Andrea Amador al violoncel i Carlos López al piano.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00