Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2016

Presentació de la delegació Garraf-Penedès d'Activament

Presentació de la nova delelgació comarcal d'Activament    Presentació de la nova delegació comarcal d'Activament

El col·lectiu actiu de persones amb l'experiència del Trastorn Mental expliquen els objectius i funcionament de la delegació que obren a la comarca

Aquest dimarts 321 de maig, es va presentar a l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) la delegació Garraf-Penedès del col·lectiu Activament de persones amb l'experiència del trastorn mental.

A la sala d'actes de l'IMET se sentia la veu, plena de poder, o apoderada – tal i com diuen des d'Activament- de les persones que es mobilitzen per poder parlar de les seves situacions, dels projectes que tenen per ajudar-se mútuament, de les accions de sensibilització que fan, de la lluita contra l'estigma... mitjançant grups d'ajuda mútua, sensibilització comunitària, tallers de contacte social, tallers als instituts de secundària... L'objectiu que els activa i mobilitza és millorar la situació de les persones amb trastorn mental, incidir en els recursos i serveis que els donen atenció i canviar la visió social en general.

L'Associació Activament obre delegació al Garraf i Penedès. Qui hi vulgui contactar, bé per conèixer més informació o bé per formar-ne part, ha de fer-ho mitjançant el telèfon 603 79 00 63 o a través del correu garraf@activament.org.

El Projecte MATÍ-OTL Garraf de l'IMET dóna suport i col·labora amb Activament Delegació Garraf/Penedès per facilitar la difusió de la seva tasca i donar a conèixer l'inici de les seves accions a la comarca.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00